2022-05-03 07:46:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Egy gyermekkori emlék hasznos tapasztalatnak bizonyul

Napi horoszkóp május 3-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Vénusz a Kos jegyében jár, és anyagi fellendülést jelez. Olyan ötleteid lehetnek, amiket gyorsan és biztosan tudsz kamatoztatni, vagy valamivel egy komolyabb összeget tudsz megspórolni. A szerelemben is szerencsés leszel, ha szingli vagy, a sors összehoz valakivel.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Jupiter és a Plútó fényszöge hat ma nagyon erőteljesen, és sok sikert hozhat munkában, karrierben. Ha van valami, amivel elakadtál, ma azzal is áttörést érhetsz el, és sokkal könnyedebben intézed az ügyeidet.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Te igazán barátkozós típus vagy, és szinte hemzsegnek körülötted a jóakarók, barátok. Kicsit talán túlságosan is odaadod magad a kényüknek, kedvüknek. Próbálj meg mértéket tartani, mert közvetlen hozzátartozóid lassan megsértődnek.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha valaki keményebben szól hozzád, attól még a jóakaród is lehet, a türelmetlenség még nem gonoszság. A munkahelyi változások is csak jót hozhatnak neked most a Jupiter-Plútó fényszöge miatt. Az újító szándékot pedig egyenesen díjazzák.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Jó humoroddal, beszédességeddel most sokakat a pártodra állíthatsz, régi ellenségeket is megnyerhetsz a magad ügyének. A régi, idősebb barátok is pártolnak, sokan adnak a szavadra. Minden adott, hogy sorsodban előre lépj.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha utazásra készülsz, fontold meg társad tanácsát, rokonaiddal kapcsolatban szintúgy. A tisztánlátás most az ő sajátja, de tiéd a döntés joga, hogy sorsotokat irányítsd. Egy gyermekkori emlék hasznos tapasztalatnak bizonyul.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Megtapasztalhatod a szólás igazságát: a jóból is megárt a sok. Ma tarts mindenben mértéket: még abban is, hogy mennyire próbálsz meg tökéletes lenni, vagy annak látszani. 
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szerencse nem hagyott el, sőt: egy nagyszerű alkalom kínálkozik, hogy magasabbra lépj a szamárlétrán. Kicsit ugyan erőszakosabbnak kell lenned, mint amennyire tán a jó ízlésed engedné, de ha nem így teszel, akkor később megbánhatod. Most a küzdelem ideje jött el!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Úgy látszik, szorult helyzetedben tudod igazán aktivizálni zsenialitásodat, egy újító ötleted most kihúzhat a csávából. A munkából ugyan ki se látszol, de főként női kollégáid támogatására jócskán számíthatsz.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha te konok és akarnok vagy, hát a párod százszor is az. A legjobb, ha most nem erőszakoskodsz, csak olyan kérdésekkel hozakodsz elő, amiben egyetértetek. Baráti kapcsolataid ma igen gyümölcsözők, valamelyik szorosabbá is válhat.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha a szokottnál kicsit rámenősebb vagy, akkor most sikeres pénzemberré válhatsz: legalábbis az elkövetkező egy-két napra. Ha van párod, akkor vele kapcsolatban némi csalódás érhet, de fogd fel ezt úgy, mint a szeretet próbatételét.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Merengő és engedékeny kedvedben vagy, de vigyázz, ki ne használjanak. Talán legjobb, ha erre a hétre zárolod a bankszámládat. Jövedelemszerzésre is jó lehet ez az időszak, a Plútó és a Jupiter fényszöge miatt, csak ne hagyd ki a kínálkozó lehetőséget!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: